Treballem per acompanyar les persones sense llar en la seva lluita per un habitatge digne i per la inserció social i laboral, de la mà de les nostres entitats membres: Arrels Fundació, Assís Centre d’Acollida, Companyia de les Filles de la Caritat i l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu.  

Destaquem

Ampliar →

Campanya de micromecenatge per la pel·lícula Sense Sostre

Sense Sostre és una pel·lícula escrita i dirigida per Xesc Cabot i Pep Garrido que vol fer visible el sensellarisme i ser un referent en l'àmbit d'aquesta problemàtica. Perquè sigui realitat calen 30.000 euros i per aconseguir-los s'ha iniciat una campanya de micromecenatge.

Ampliar →

Resum de l'any 2016 a la Fundació Mambré

Aquí teniu un resum del que ha estat 2016 per Mambré, un temps per enfortir la nostra xarxa i continuar seguint històries de vida. Pensant ja en un 2017 per oferir nous recursos i projectes en el que serà el nostre desè aniversari.

Ampliar →

941 persones dormen als carrers de Barcelona

El recompte realitzat la nit del 18 al 19 de maig a Barcelona ha comptabilitzat un total de 941 persones dormint al carrer. Aquestes són les dades recollides per la XAPSLL, de la qual Mambré en forma part.

Ampliar →

#Objectiu60llars

Una llar per a tothom, una responsabilitat col·lectiva. Cedeix-nos un habitatge.Un gran gest per omplir les llars de vida i les vides de dignitat.

Ampliar →

Habitatge

A Mambré volem acompanyar les persones sense llar en la seva lluita cap a la consecució d’un habitatge digne.

Ampliar →

Inserció laboral

L’accés al mercat i l’estabilitat laboral és fonamental per poder assolir l’autonomia personal i social.

 
En cumplimiento con Ley 34/2002 de servicios de la sociedad de la información, te recordamos que al navegar por este sitio estás aceptando el uso de cookies propias y ajenas. Accepto + info